nformal by Marc Gascons

Marc Gascons signa la proposta gastronòmica del restaurant Informal, situat a l’hotel de luxe The Serras, que ha obert les seves portes a Barcelona a principis del 2015. En aquest nou espai, el xef d’Els Tinars proposa una carta dedicada a la cuina catalana i mediterrània, fresca i amb l’objectiu de compartir-la de manera “informal”. Els nyoquis melosos de patata i trufa negra d’hivern, el turbot a la brasa de carbó amb el seu pil pil o l’espatlla de cabrit a la brasa són alguns dels plats destacats d’aquesta proposta, en la qual s’aposta pels productes de proximitat.

Els esmorzars i les tapes i aperitius de la terrassa de l’Informal també estan en mans del restaurant Informal by Marc Gascons.

The Serras – Luxury Boutique Hotel està situat en una de les localitzacions més cosmopolites de Barcelona: al cor del barri Gòtic i amb vistes al Port Vell.

The Serras Hotel de Barcelona
Passeig de Colom, 9
+34 93 169 18 68

http://www.hoteltheserrasb

images-1

images-2

descarga-1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *